Cum o să arate viața mea profesională după ce am devenit mamă?

Concediul de maternitate sau chiar începând cu momentul în care ne pregătim să devenim mame este o perioadă importantă în viața unei femei, când apar diverse teme de meditație, preocupări noi sau unele frământări și, printre acestea, poate să apară, de multe ori, întrebarea:
Cum o să arate viața mea profesională după ce am devenit mamă?
O perioadă lungă de timp petrecută în aceeași firmă sau nevoia de a explora mai multe zone ale aceleiași profesii, ori imposibilitea de a progresa la actualul loc de muncă ne face, odată cu perioada concediului de maternitate, să ne punem întrebări legate de schimbare în carieră:
Îmi doresc să schimb locul de muncă sau chiar domeniul de activitate? Poate și profesia?
Un alt aspect care apare de multe ori este legat de dinamica sau numărul de ore petrecute la serviciu:
Îmi doresc un job la fel de dinamic, cu multe ore extra sau am nevoie de altceva care să-mi lase timp și pentru rolul de mamă?

Cui se adresează?

Femeilor care au devenit, de curând, mame sau care se pregătesc să devină și care au nevoie de răspunsuri privind viitorul lor profesional.

Beneficii:

Într-un cadru prietenos, sigur și lipsit de judecată lucrezi pentru a afla răspuns la întrebarea legată de parcursul profesional după ce ai devenit mamă.
Te poți inspira din poveștile altor mame.
Poți crește motivația pentru a merge pe un drum profesional nou, pe care, poate ți-l dorești de ceva timp.
Pe acest drum de auto-cunoaștere vă va însoți Daniela Tulbure, consilier pentru dezvoltare personală, formator și specialist senior în lucrul cu și pentru oameni https://www.linkedin.com/in/daniela-tulbure-46167a3/.

Durata: 5 sesiuni a cîte 2 ore fiecare, o dată pe săptămână, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie, intervalul orar 18:00 – 20:00.

Investiție: 750 lei pentru toate cele 5 sesiuni.

Pentru înscrieri completați

Sau puteți să-mi scrieți la adresa daniela.tulbure@peoplegrow.ro.