Consiliere / Coaching

Cred că fiecare dintre noi avem în interiorul nostru un potențial uriaș pe care este nevoie să-l descoperim întru totul, să-l lăsăm să strălucească, să-l punem în serviciul nostru și al celor din jur. Prin educație și învățare continuă putem descoperi conștient aceast potențial și putem să-l utilizăm pentru binele comun. Comorile sunt în interiorul nostru, nicidecum în afara noastră.

Dezvoltarea personală este reprezentată de orice acțiune întreprinsă de tine pentru a explora sau depăși diversele situații sau stări cu care te confrunți în viața personală, profesională, socială.

În timpuri străvechi doar conducătorii de țări sau persoanele foarte însemnate din societate își permiteau sau aveau acces la un consilier.

Astăzi, ca să te poți dezvolta sau ca să depășești anumite situații problematice prin care treci poți alege să participi la sesiuni de consiliere.

Participarea la sesiuni de consiliere:

  • te poate susține să depășești situații problematice generate de telemuncă (prea multe ore în fața laptop-ului, lipsa interacțiunii față în față cu colegii sau prietenii, sentimentul de izolare, etc.);
  • îți poate clarifica aspecte legate de carieră;
  • îți poate îmbunătăți relațiile;
  • îți poate îmbunătăți situația financiară;
  • îți poate îmbunătăți sănătatea;
  • la modul general, îți poate schimba viața în bine.

Tu alegi pentru care dintre aspectele enumerate anterior dorești să lucrezi și tot tu ești cel/cea care vei culege roadele. Consilierea pentru dezvoltare personală este sora coachingului. În coaching se lucrează pentru creșterea performanței, în consilierea pentru dezvoltare personală se lucrează atât pentru a obține performanțe superioare cât și pentru a obține rezultate acolo unde acestea lipsesc.

Rolul consilierului pentru dezvoltare personală este acela de a-ți facilita experiențele de care ai nevoie, de a-ți fi alături pe parcursul procesului de auto-cunoaștere și auto-dezvoltare, oferindu-ți un mediu de explorare lipsit de judecată, de etichete și, poate cel mai important, lipsit de rețete mai mult sau mai puțin miraculoase.

Dacă dorești să aflii mai multe sau să participi la sesiuni de dezvoltare personală poți să-mi scrii sau putem să ne auzim la telefon. Gasești date de contact aici.

Prețul unei sesiuni de consiliere este de 125 lei iar durata acesteia este de 50 de minute.