Cursuri de dezvoltare a abilităților de cooperare și a abilităților inter-personale

Interacțiunea eficientă și plăcută cu oamenii din jur se învață.
Hai la curs!

Fiecare afacere își are propriile nevoi de aceea personalizăm abordarea și metoda în funcție de acestea. Câteva dintre temele abordate în sesiunile de dezvoltare a abilităților de cooperare și a abilităților inter-personale sunt:

  • Definirea setului de valori la nivel organizațional
  • Diferențiere între valorile trăite și valorile aspiraționale
  • Leadership academy
  • Cele 8 emoții de bază, cum sunt recunoscute și eliberate
  • Managementul relațiilor interpersonale
  • Comunicare asertivă
  • Beneficiile scrisului de mână, cum generăm rezultate și claritate prin scris
  • Transformarea situațiilor conflictuale în oportunități de creștere și dezvoltare
  • Feedback, cum primești și cum oferi

Cred că cea mai mare bogăție a oricărei firme sunt oamenii și punându-i împreună cu un sens puternic al lui de ce duce către un joc infinit al realizărilor.

Sensul (de ce-ul) unei firme are ca substrat valorile și este de dorit ca acestea să fie conștientizate și cunoscute de fiecare om din organizație. Unele firme au definite setul de valori, o parte dintre valori sunt trăite, altele sunt aspiraționale. Alte firme au omis să-și acorde răgaz să se gândească la valorile care îi animă și care le trasează căile de acțiune. Definite sau nu valorile din cadrul organizației dictează ce este important în cadrul grupului, ce se rezolvă și ce este trecut la fără valoare și nu merită rezolvare.

Ai trecut cu vederea exercițiul de definire a valorilor de la nivel organizațional? Hai să-l facem împreună în cadrul atelierului de descoperire a valorilor organizației tale.

Dezvoltarea abilităților de cooperare și inter-personale determină creșterea eficienței și performanței echipei, în final obținându-se rezultatele dorite atât la nivel individual cât și la nivel de echipă.

Companiile cheltuiesc mulți bani cu educația informală a oamenilor iar, uneori, roadele investiției se lasă așteptate. Motiv pentru care, este important ca prim proces în orice demers educațional să aibă loc conștientizarea aspectelor de îmbunătățit și dorința sinceră de dezvoltare și transformare a participanților.

Recomandarea este ca, înainte de procesul de analiză de nevoi să aibă loc o introspecție a fiecărui angajat legat de limitările auto dezvoltate și conștientizarea ariei sau ariilor de îmbunătățit.

Vrei mai multe detalii?