Daniela Tulbure

 

Cea care îți spune „Hai că se poate!” când tu te gândești „Îmi este greu, nu se poate.”

 

Sunt consilier, trainer și specialist senior resurse umane cu 22 ani de experiență în lucrul cu și pentru oameni.

Unul dintre crezurile mele cele mai profunde este acela că, fiecare dintre noi deține toate resursele și informațiile de care are nevoie pentru a trăi în armonie cu el și cu cei din jur. Mai cred că, instruirea și educația sub toate aspectele sunt instrumente cheie pentru creșterea performanței și a rezultatelor.

Mă bucur și vibrez pozitiv ori de câte ori oamenii din jur îmi povestesc despre reușitele lor pentru că, orice succes reprezintă un semn al dezvoltării, o piesă din puzzle-ul numit creștere.

În activitățile profesionale pe care le desfășor, însoțesc oamenii și companiile pe drumul descoperirii întregului lor potențial și utilizării acestuia într-un mod constructiv, lăsându-l să se manifeste și să aducă rezultatele dorite.

Propun și aduc abordări diferite de rezolvare a situațiilor la care au de făcut față oamenii și companiile, știut fiind faptul că, o problemă poate fi rezolvată de la alt nivel decât cel la care a apărut. Asta înseamnă că, atunci când te confrunți repetat cu o anumită situație problematică sau nu găsești rezolvare la o problemă nou apărută, înseamnă că, este nevoie să înveți ceva sau să abordezi diferit rezolvarea situației.

Ingredientele lui „Hai că se poate!‟ sunt strâns legate de învățare, afiliere și rezultate iar toate converg către a trăi în fiecare zi cu sens și bucurie.

La ce pot să servesc oamenilor și firmelor?

Puterea Poveștii Personale

Poveștile îți dau putere și motivație pe parcursul călătoriei de la idee la rezultat. Ele pot fi utilizate pentru a te cunoaște, pentru a afla răspunsuri, sau ca ancore care să te țină pe drumul dorit.

Consiliere & Coaching & Mentoring

Consilierul te însoțește atunci când ți-ai propus să crești performanța, să depășești provocări și să găsești echilibrul în viața personală sau profesională. Este cel alături de care poți scrie povești de succes.

Consultanță în operațiuni cu oamenii

Profesionistul în resurse umane construiește și menține echilibrul între dorințele și aspirațiile angajatorului și dorințele și aspirațiile angajaților.

Dezvoltare individuală

Stilurile de gândire se măsoară. Plecând de la cum gândești acum, ce rezultate ai, ce îți dorești pentru viitor poți decide să te dezvolți sau să modelezi diverse aspecte ale gândirii și comportamentului.

Dezvoltare echipă

„Unde sunt doi puterea crește‟ este un proverb care arată într-o propoziție scurtă valoarea lucrului în echipă. Când echipa are o dinamică constructivă există eficiență și rezultate.

Tipuri de Leadership

Ca să dezvolți comportamente de leadership care să genereze rezultate pornește de la cum conduci acum, măsurând acest „cum‟ și parcurge pașii necesari. Hai să vezi cum.

Cursuri

Înveți, dezvolți și exersezi competențe de leadership, relaționare, comunicare sau inteligență emoțională.

Vrei mai multe detalii? Vrei oferte personalizate?

Formular de contact

2 + 2 =