Daniela Tulbure

 

Cea care îți spune „Hai că se poate!” când tu te gândești „Îmi este greu, nu se poate.”

Sunt consilier, trainer și specialist senior resurse umane cu 22 ani de experiență în lucrul cu și pentru oameni.

Unul dintre crezurile mele cele mai profunde este acela că, fiecare dintre noi deține toate resursele și informațiile de care are nevoie pentru a trăi în armonie cu el și cu cei din jur. Mai cred că, instruirea și educația sub toate aspectele sunt instrumente cheie pentru creșterea performanței și a rezultatelor.

Îmi place să văd și pot să descopăr potențialul din fiecare persoană și să servesc pentru ca acesta să se manifeste și să aducă rezultatele dorite.

Dincolo de toate însă, îmi doresc să aduc bucurie celui care poposește aici și în suflet nădejdea că, putem trăi mai bine, mai frumos în fiecare zi a vieții noastre.

Puterea Poveștii Personale

Poveștile îți dau putere și motivație pe parcursul călătoriei de la idee la rezultat. Ele pot fi utilizate pentru a te cunoaște, pentru a afla răspunsuri, sau ca ancore care să te țină pe drumul dorit.

Consiliere

Consilierul te însoțește atunci când ți-ai propus să crești performanța, să depășești provocări și să găsești echilibrul în viața personală sau profesională. Este cel alături de care poți scrie povești de succes.

Consultanță, Cultură și Climat Organizațional

Profesionistul în resurse umane construiește și menține echilibrul între dorințele și aspirațiile angajatorului și dorințele și aspirațiile angajaților.

Dezvoltare individuală

Stilurile de gândire se măsoară. Plecând de la cum gândești acum, ce rezultate ai, ce îți dorești pentru viitor poți decide să te dezvolți sau să modelezi diverse aspecte ale gândirii și comportamentului.

Dezvoltare echipă

„Unde sunt doi puterea crește‟ este un proverb care arată într-o propoziție scurtă valoarea lucrului în echipă. Când echipa are o dinamică constructivă există eficiență și rezultate.

Tipuri de Leadership

Ca să dezvolți comportamente de leadership care să genereze rezultate pornește de la cum conduci acum, măsurând acest „cum‟ și parcurge pașii necesari. Hai să vezi cum.

Cursuri

Înveți, dezvolți și exersezi competențe de leadership, relaționare, comunicare sau inteligență emoțională.

Vrei mai multe detalii? Vrei oferte personalizate?

Contact