Daniela Tulbure

 

Sunt specialist senior resurse umane, trainer și consilier pentru dezvoltare personală cu 20 de ani de experiență în lucrul cu și pentru oameni. Sunt continuu preocupată de dezvoltarea mea ca individ și animată de dorința de creștere în toate aspectele vieții mele. În același timp, mă bucur și vibrez pozitiv ori de câte ori oamenii din jurul meu îmi povestesc despre reușitele lor pentru că, orice mic succes reprezintă pentru mine un semn al creșterii, o mică piesă din puzzle-ul numit evoluție.

După ce mi-am finalizat studiile universitare am ajuns dintr-o “întâmplare” să lucrez în departamentul de resurse umane și, în timp, mi-am dat seama că este domeniul căruia simt că-i aparțin. Îmi place să cred că, în toate rolurile pe care le-am avut s-a simțit bucuria atunci când am putut să le fiu alături celor din jurul meu pe parcursul procesului lor de dezvoltare. Unul dintre crezurile mele cele mai puternice este acela că, fiecare dintre noi deține toate resursele și informațiile de care are nevoie pentru a trăi în armonie cu el și cu cei din jurul lui.

Pentru a-mi îmbogăți pregătirea în lucrul cu oamenii am urmat o formare în meseria consilier pentru dezvoltare personală aceasta fiind o nouă direcție în viața mea profesională, care se adaugă la experiența anterioară și o întregește. În calitate de consilier pentru dezvoltare personală am și mai multe ocazii să însoțesc oamenii pe drumul propriilor lor căutări.

Puteți citi mai multe despre profilul meu profesional aici.

Dincolo de toate însă, îmi doresc să aduc zâmbetul pe față celui care poposește aici și în suflet nădejdea că, putem trăi o viață mai bună, mai frumoasă în fiecare zi a existenței noastre.