Dezvoltare individuală

Să te cunoști pe tine însuți reprezintă începutul înțelepciunii.

Ca să începi un proces de dezvoltare este important să știi unde ești în ceea ce privește stilul de gândire și comportament, acestea fiind cele care îți generează rezultatele prezente. Plecând de la cum gândești acum, ce rezultate ai, ce îți dorești pentru viitor poți decide dacă este nevoie să dezvolți sau să modelezi diverse aspecte ale gândirii și comportamentului.

De ce ai face asta? Deoarece relația gânduri – cuvinte – acțiune este cea care guvernează orice reușită sau nereușită a oamenilor.

Instrument numit Stiluri şi valori individuale (LSI 1) „măsoară gândurile şi atitudinile care îţi generează comportamentul, îţi influenţează relaţiile cu ceilalţi şi felul cum rezolvi probleme sau iei decizii”. Este un instrument autoadministrat iar rezultatele sunt prezentate într-un raport însoțit de feedback-ul consultantului acreditat Human Synergistics, Daniela Tulbure. La finalul procesului ai posibilitatea să decizi care dintre stilurile de gândire și comportament este nevoie să le modezi sau să le dezvolți astfel încât să obții relații mai bune, să crești performanța sau să atingi obiectivele propuse.

În plus, atunci când îți dorești să adaugi și percepția celorlalți despre stilurile tale de gândire și comportament poți alege instrumentul Stiluri şi valori individuale 1&2 (LSI 1&2) care cuprinde feedback-ul a 8 persoane care te cunosc și a căror părere este importantă pentru tine. 

Daniela Tulbure este consultant certificat Human Synergistics pentru instrumentul LSI 1 si LSI 1&2

Vrei mai multe detalii?